Richard Williamson

Az Angliában született püspök egyre nagyobb hírnévnek örvend a holokauszttal szembeni megnyilvánulásai miatt. A püspök véleménye szerint mindössze 2-300 ezer (szakértők szerint 6 millió) zsidó pusztult el a koncentrációs táborok fogságában. A püspök tagadja azt is, hogy léteztek volna gázkamrák.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaloda.blog.hu/api/trackback/id/tr83956019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Rendíthetetlen Ólomkatona 2009.02.23. 15:42:18

Szakértők szerint hatmillió. Ez jó. Mi az, hogy szakértő? Tiltják a kutatását, de azért vannak szakértők, mi? (Érdekes, ezek a szakértők mindig csak a "túlélőket" faggatják. Német veteránokat meg soha. Kicsit egyoldalú ez a "szakértelem", nemdebár?) Meg miért pont hatmillió? 274 000 halálesetet sikerült igazolni, ezek mindegyike sem zsidó, túlnyomó többségük pedig járványok és éhínség miatt pusztult el, mert a drága szövetségesek szarrá bombázták a táborokba vezető köz- és vasutakat. Ez persze a kisebbik baj. A nagyobb az, hogy e miatt a németeket vonták/vonják felelősségre. Williamson pedig korrekt ember. A tényeknek hisz, nem a propagandának.

süti beállítások módosítása